GDPR-Compliant & Privacy-Proof Video Conference

Het TotaalPlaza video conferencing en secure messaging platform is een zeer veilig video meeting-, vergadering- en conferentie platform dat beschikbaar is als een zelf-gehoste (on-premise, of als private cloud) infrastructuur, die hoogwaardige beveiliging en privacy-by-design combineert.Het TotaalPlaza video conferencing
 

Privacy-Proof video conferencing & secure messaging

Ontworpen en ontwikkeld in Den Haag, Nederlands ontwerp. Gebruikmakend van een optimaal beveiligde en privacy by design en default architectuur, waardoor het risico op gegevens- en identiteitsdiefstal aanzienlijk wordt verminderd en tevens een next-level data encryptie biedt.
 
 
 
 
 

Beveiligde (gesloten) video meetings

Zorg dat alle deelnemers op de hoogte zijn van de inhoud van de vergadering en aanvangstijd. Dat betekent dat alle deelnemers een online uitnodiging ontvangen en voorzien zijn van de juiste informatie betreffende de meeting.

 

Privacy vergadering en conferentie gebruikersbeheer

Het beveiligde en GDPR-compliant video conferencing platform biedt een uitgebreide rollen en gebruikersbeheer, waardoor gebruikers toegang krijgen tot vooraf gedefinieerde secties waar gebruikers veilig en versleuteld met elkaar kunnen communiceren, met meerlaagse beheerders-, organisator- en gebruikersrechten.