Portofoon BodyCam

Portofoon Spreeksleutel + BodyCam

De X-Surveillance DS300 BodyCam is ontwikkeld voor rechtshandhaving, hulpdiensten, politie, kustwacht, douane- en reddingsdiensten en andere professionals die om veiligheidsredenen, veiligheid toezicht en handhaving een robuuste veilige radiocommunicatie- en bodycamera nodig hebben.

Het leveren van onbetwistbaar bewijs, en het voorkomen van confronterende situaties door het dragen van een zichtbare en civiele vriendelijk ogende bodycam is essentieel vandaag de dag.

Met de X-Surveillance DS300 BodyCam bieden wij een niet-provocerende, civiele vriendelijke bodycam in de look-en-feel en in combinatie met de functionaliteiten van een portofoon spreeksleutel. Oftewel een bodycam zonder gebruik van additionele apparaten.

Veilige BodyCams

Portoon Spreeksleutel + BodyCam

Wist u dat een portofoon spreeksleutel is bevestigd op de perfecte hoogte voor cameraopnamen. Zodoende kan de X-Surveillance DS300 BodyCam eenvoudig een huidige portofoon spreeksleutel vervangen, en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de reeds bekende spreekknop aan de ene kant en de opnameknop aan de andere kant.

Daarnaast is de X-Surveillance DS300 BodyCam compatibel met Motorola (alle apparaten), Kenwood, Hytera en andere portoon fabrikanten. Belangrijk detail: de X-Surveillance DS300 portofoon connectie is tevens compatibel met het TETRA C2000 netwerk. Voor meer informatie neem contact op met X-Systems, ontwikkelaar van de X-Surveillance bodycams.

BodyCam Portofoon

 

Meer informatie lees hier >>

Direct DEMO bestellen, klik hier >>

 

BodyCam X-Surveillance DS300

Home | Body Camera Voordelen | BodyCams Veiligheid | Portofoon BodyCam