Veiligste van alle BodyCams

Veiligheid van de gebruikers van BodyCams boven alles!

De X-Surveillance DS300 BodyCam voldoet aan de volgende richtlijnen:

• Data Protection Compliance EU & NL:
Opgenomen data heeft een wachtwoord beveiligde bestandstoegang, en is alleen toegankelijk middels een agent en de control center software. Alle opnames komen met een Officer ID, data / tijd en GPS locatie. Op deze manier zijn de gegevens van alle opnamen optimaal beschermd.

• Cameratoezicht Compliance:
De agent kan naar eigen inzicht de opnamen starten, - inclusief de 20 seconden van pre-recording van de opgenomen ongevallen / gebeurtenissen -, om de impact voor individuen en officieren wat betreft hun fundamentele-en privacy rechten te minimaliseren.

Veilige BodyCams

Body Cam Veiligheid instellingen

De X-Surveillance DS300 BodyCam is standaard uitgerust net een paswoord-encrypted 32GB data opslag, data verwijderingsbescherming, 1080p video-/ 16MP foto opname mogeljkhed, ingebouwd LED flashlicht, real-time GPS coordinates, full-shift duur van de batterij en automatische infra rood nachtopname, 140 graden zichtveld, camera opname software, pre-recording, schok- en waterbescherming, GPS locatie, datum, tijd en officier ID., 1.5 inch ingebouwde monitor voor instant playback van opgenomen gebeurtenissen, enzovoort.

 

Pre-recording, wat is dat?

Pre-Recordings: Te vaak worden de opnamen te laat gestart, en geven daardoor niet precies door wat er daadwerkelijk is gebeurd. Met 20 seconden pre-recording, en een daadwerkelijke weergave van het gebeurde behoren valse beschuldigingen wangedrag of misbruik tegen officieren tot de verleden tijd, Meer transparantie en verantwoording van officieren, dankzij de X-Survaillance DS300.

Body Cams Veiligheid

 

Meer informatie lees hier >>

Direct DEMO bestellen, klik hier >>

 

BodyCam X-Surveillance DS300

Home | Body Camera Voordelen | BodyCams Veiligheid | Portofoon BodyCam